Reeds Meer Dan 30 Jaar Ten Dienste
Van De Automobilist…

02 269 59 77

30 jaar ervaring in de installatie van uw auto verwarmingssysteem

Mockel b.v.b.a. - s.p.r.l. - Waarom Mockel?

Na 30 jaar is Mockel een begrip in Wolvertem. Zowel particulieren als zelfstandigen vinden al jarenlang hun weg naar onze firma. Waarom? Ontdek 4 goede redenen om voor ons te kiezen.

Onze 4 grootste troeven

  • Ons bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het herstellen van airco’sverwarmingssystemen en koelinstallaties in wagens. Onze professionele aanpak zal u dus allesbehalve teleurstellen.
  • Wij zijn ons steeds bewust van het werk dat we doen en we voeren alles uit met veel goesting en vooral vakmanschap. Wij gebruiken altijd modern diagnosegereedschap en beschikken over de volledige informatie van veel verschillende voertuigmodellen.
  • Ook proberen wij via onze wereldwijde contacten steeds aan goedkopere, maar even kwalitatieve onderdelen te komen, zodat voor onze klanten de kosten beperkt kunnen blijven.
  • Wij zijn alom erkend en gerespecteerd en werken samen met de grootste aircofabrikanten van wagens, waaronder Diavia en Delphi.

Profiteer van ons vakmanschap voor uw airco en verwarming

Voor uw airco en verwarmingssysteem in Wolvertem hoeft u niet langer te twijfelen. Wij bij Mockel bieden een uitstekende service. Werp alvast een blik op onze realisaties en laat u overtuigen. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u dan graag verder.