Reeds Meer Dan 30 Jaar Ten Dienste
Van De Automobilist…

02 269 59 77

Mockel in Wolvertem
uw ervaren installateur van auto airconditioning

Al meer dan 30 jaar staat Mockel in Wolvertem ten dienst van de automobilist. Onder het motto ‘kwaliteit en complete tevredenheid’ bieden we een oplossing op maat van uw behoeften. Onze specialisaties zijn airco, verwarmingssystemen en inbouwkoelcellen. Bovendien zijn we goedgekeurd door diverse importeurs, zoals Citroën en Peugeot België.

Waarvoor kunt u bij Mockel terecht?

We zijn ervan overtuigd dat we iedereen kunnen verder helpen. Dit komt omdat wij echt maatwerk leveren. Hebt u dus een specifieke vraag voor uw wagen? Laat het ons dan zeker weten en wij denken met u mee. Dankzij onze goede reputatie hebben wij exclusieve contracten met enkele grote spelers in het vak zoals Dometic WAECO en Webasto.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • airconditioning reviseren
  • autoverwarming (ook voorverwarming)
  • mobiele koeling (inbouw koelboxen en frigo’s)
  • stroomomvormers (mobiele energieoplossingen)
  • achteruitrijcamera’s
  • comfortoplossingen

Kom eens langs of maak een afspraak

Bekijk alvast enkele van onze realisaties en ontdek wat wij voor u kunnen doen voor airconditioning in Wolvertem. Mockel ligt vlakbij het Atomium in Brussel en is eenvoudig te vinden. Aarzel dus niet om eens binnen te springen. Maakt u liever eerst een afspraak of hebt u al enkele vragen? Neem contact op via de contactpagina en wij helpen u graag verder.