Reeds Meer Dan 30 Jaar Ten Dienste
Van De Automobilist…

02 269 59 77

Airconditioning op maat van uw wagen

Airco is de dag van vandaag niet meer weg te denken en is dan ook in bijna elke wagen aanwezig. Dit dankzij zijn allergrootste troef: het zorgt altijd voor een ideaal en aangenaam binnenklimaat. Zowel op dagen waarop het vriest dat het kraakt als tijdens momenten waarop u het gevoel hebt in de Sahara te zitten.

Installatie, onderhoud en herstelling

Voor uw airconditioning in Wolvertem kunt u altijd terecht bij Mockel. Hebt u problemen met uw huidige airco-installatie of wilt u deze vervangen door een nieuwer model? Wij bieden steeds een oplossing op maat van uw behoeften en budget. Uiteraard bieden we een totaalpakket aan, dus ook voor het onderhoud van uw installatie zijn wij de ideale partner.

Inbouwkoelkasten op maat

Ook voor de installatie van inbouwkoelkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen koelcellen in elke type bestelwagen, zodat deze in een mum van tijd omgebouwd wordt tot koelwagen. Ideaal voor bijvoorbeeld traiteurs.

Maak een afspraak

Nog niet overtuigd van onze diensten? Bekijk dan zeker onze realisaties en bekijk wat wij voor u kunnen doen. Hebt u vragen, wenst u meer inlichtingen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw wagen te bespreken? Dat kan allemaal. Neem contact op en wij helpen u met plezier verder.